НЕАНГЕЛЫ

НЕАНГЕЛИ четвер 24 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Дует НЕАНГЕЛИ є одним з найбільш затребуваних в Україні. Вони по праву зайняли своє місце під сонцем шоу-бізнесу, завоювавши його завдяки яскравому таланту і постійній титанічній праці.

НЕАНГЕЛИ. СЕРЦЕ на біс. Замовляйте >>

Цього року НЕАНГЕЛАМ виповнилося 10 років. За цей час вони досягли значного успіху. Перші місця в хіт-парадах, регулярні виходи стильних відеокліпів, мільйони переглядів в YouTube, незліченні виступи на самих різних майданчиках - є чим пишатися!

Ювілейну дату учасниці відсвяткували грандіозним всеукраїнським туром «СЕРЦЕ», відвідавши більше трьох десятків міст по всій країні. Феєричний завершальний концерт прогримів в київському Палаці спорту, зібравши близько десятка тисяч глядачів. І все ж, не всі бажаючі змогли подивитися на улюблений дует.

З цього приводу FREEDOM Event Hall вирішив зробити ексклюзивний подарунок. На київській сцені НЕАНГЕЛИ виконають на біс програму «СЕРЦЕ», з якою зробили тур.

Зустрічайте дует НЕАНГЕЛИ 24 листопада в концерт-холі «Freedom» Квитки тут >>

Виступ НЕАНГЕЛІВ являє собою не тільки якісне музичне виконання з фірмовим стилем, а й незабутнє шоу з атмосферою щирості і душевності.

Для тих, хто не потрапив на концерт раніше.


Замовити квитки на концерт ви можете на сайті kontramarka.ua. Оплатити покупку квитків можна будь-яким зручним для Вас способом - банківською картою, через Приват24, безпосередньо в касі, або кур'єру готівкою.

Попереднє замовлення