Футзал Україна - Іспанія  міжнародний товариський матч

Футзал Україна - Іспанія міжнародний товариський матч

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Міжнародний товариський матч з футзалу: Україна - Іспанія

Команди багатьох європейських країн вже почали підготовку до ЧЄ з футзалу 2018-го року. Відкривати сезон дружніх змагань буде збірна України, яка двічі зіграє з діючими чемпіонами Європи, іспанською збірною. Відбуватиметься це 28 та 29 січня, в київському Палаці спорту. Купити квитки в касі спорткомплексу або замовити онлайн на нашому сайті можна вже зараз.

Підтримайте національну збірну УКРАЇНИ з футзалу, яка є 5ою за силою та рейтингом командою в Європі, в матчах проти найтитулованішої збірноїта діючого чемпіону Європи, найтехнічнішої футзальної команди світу - збірної ІСПАНІЇ!

28 та 29 січня, в рамках підготовки до відбіркових на чемпіонат Європи 2018 року, в київському Палаці спорту відбудуться 2 товариcькі матчі за участю збірних України та Іспанії. Це знакова подія для українського футзалу та країни в цілому - матчів з суперниками такого рівня в Україні ще не було!

Приходьте та підтримайте українську команду! Переможемо тільки разом!

Україна є дуже сильною та авторитетною в світі футзалу. Ми займаємо 5те місце в Європі та 8ме місце в світі за рейтингом.

Але цього замало для перемоги над королями футзалу. Тому нашій команді вкрай потрібна допомога вболівальників!

Асоціація футзалу України разом з Esport.in.ua запрошує всіх українців, фанатів спорту та щирих вболівальників, підтримати нашу національну команду в цих надскладних поєдинках.

Маленький спорт світового масштабу

Власне, основна відмінність футзалу - це локація проведення ігор. У межах невеликого майданчика (залу) правила класичного футболу вже дещо модифікуються. У футзалі кількість гравців менша (до 5-ти, враховуючи голкіпера), заборонені деякі види контактних прийомів між гравцями, а тому і тактика самої гри змінюється. Наприклад, через меншу кількість членів команди кожному гравцеві доводиться не тільки захищати свої ворота, але і вести атаку в сторону суперника - одночасно. Саме тому багато спортсменів, що здобули значних успіхів в стандартному футболі, не здатні повністю адаптуватися до футзалу.

Не пропустіть одну з наймасштабніших футбольних подій Києва!

Сьогодні цей вид спорту вийшов на світовий рівень, і наші майбутні суперники-іспанці вже двічі вигравали у матчах Чемпіонату Світу і сім разів - в Чемпіонаті Європи з футзалу. Українська збірна не раз перебувала буквально за крок від чемпіонського титулу, і зараз готова почати боротьбу за нього знову! Уже навесні 2017 року, 8, 9 та 11 квітня в Києві, також в Палаці спорту, відбудуться 6 матчів Основного раунду відбору на чемпіонат Європи 2018 року, в якому наша команда зіграє 3 поєдинки проти Хорватії, Бельгії та однієї з трьох команд - Швеція, Чорногорія, Гібралтар (визначиться в січні).

Поспішайте купити квитки на Міжнародний товариський матч з футзалу Україна - Іспанія в Києві, щоб підтримати наших спортсменів на початку цього нелегкого шляху!

УВАГА!!! Приносимо наші вибачення!

В з'вязку з технічними неполадками із блічером 6-го сектору Палацу Спорту, всі придбані квитки 28, 29 січня на місця у 1, 2, 3 та 4-му рядах будуть переміщені в інші ряди та сектори. Щоб з'ясувати місця переміщення, зверниться за допомогою до [email protected]. З повагою, Esport.in.ua.

© utv

Дивіться також:
Попереднє замовлення