Жирна свиня

Жирна свиня пʼятниця 26 листопада 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Вистава без антракту.
Тривалість 1 год 35 хв.



Чи легко любити ? Любити людину, яка подобається багатьом , – так. А якщо об'єкт любові не вписується в загальноприйняті рамки стандартів краси? Якщо треба щоразу захищатися від глузувань навколишніх або ховатися від їхніх співчутливих поглядів? Це вже складніше.

Коли Том познайомився з Еллен, він навіть і не підозрював, як йому буде важко надалі . Несподівано на противагу його почуттів до коханої було серйозно, категорично поставлено думку людей, яких він не любив і, загалом, – то, не дуже поважав. Але найкраще про п'єсу говорить сам автор: « У " Жирній свині " я бачу себе.

Ця історія про людську слабкість при неймовірних труднощах, з якими багато хто з нас стикається, коли намагається прожити, захистити, зберегти те, у що вони вірять. І в цьому весь я, – благі наміри і напрочуд жалюгідні потуги зберегти обличчя , коли доходить до справи . Героїзм – річ важка». Чи витримає Том випробування, яке принесла йому любов до неординарної, «нестандартної» жінки, чи «піддасться на просте бажання подобатися і вписуватися в хоровод життя»? Про це глядач дізнається тільки в останні хвилини вистави .


Попереднє замовлення