Від Баха до Beatles

Від Баха до Beatles субота 24 червня 19:30

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Музиканти-віртуози Київського квартету саксофоністів люблять експериментувати і постійно дивують музичних гурманів незвичайним трактуванням відомих класичних і джазових шедеврів.

Цього разу колектив презентує програму “Від Баха до Бітлз”. Це буде феєрверк знаменитих мелодії від епохи Бароко та її генія Баха до Сучасності в обличчі легендарної групи «Бітлз».

Музична подія відбудеться 24 червня у Києві - у тихому Дворику Жовтневого палацу (МЦКМ). У цьому затишному місці з чудовою акустикою ви зможете насолоджуватись кожною нотою. Будьте впевнені, що ви отримаєте від цієї музики задоволення та незабутні емоції, які залишаться з вами на довгий час.

Ви почуєте соковите звучання чотирьох саксофонів під час виконання творів всесвітньо відомих композиторів: Й.С. Баха, В.-А. Моцарта, Дж. Гершвіна, А. П'яццоли, Ч. Коріа та безсмертні мелодії легендарної «ліверпульської четвірки» – гурту «Бітлз».

Придбайте квитки зараз і готуйтеся до незабутніх музичних відчуттів.

Про Київський квартет саксофоністів:

За свою майже 40-річну історію колектив зіграв понад 2000 концертів в Україні, Польщі, Франції Бельгії, Греції, Італії, Німеччині, Канаді та США.

Колектив – амбасадор “Selmer-Paris”, знаменитої французької мануфактури, світового лідера з виробництва саксофонів.

Музиканти Квартету понад 30 років є постійними учасниками Всесвітнього Конгресу Саксофоністів, який відбувається у різних куточках планети на об’єднує зірок саксофоністів з усього світу.


Попереднє замовлення