Венздей. Продовження

Венздей. Продовження четвер 01 червня 18:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

КИЇВ, ЗУСТРІЧАЙ ПРЕМ‘ЄРУ! «ВЕНЗДЕЙ. ПРОДОВЖЕННЯ» У КВЦ «ПАРКОВИЙ»

Ви міркували хто тепер очолить Невермор? Чи повернеться Венздей в Академію? І як родина Адамсів причетна до страшних події, що відбулися?Цієї вистави ви ще 100% не бачили!

Премʼєра спеціально до міжнародного Дня захисту дітей.Справжній дитячий комедійний детектив – інтерактивна вистава, дедіти не тільки глядачі, а й повноцінні учасники неймовірної, загадкової історії. Нудно точно не буде! Адже на глядачів чекають і електричне шоу від дядечки Фестера, і танцювальні флешмоби від ЕніттаПакслі, і звісно той самий танець від Венздей і ще багато-багато цікавого!

І звичайно, для усіх бажаючих БЕЗКОШТОВНА фотосесія з Венздей та усіма головними акторами.

Шановні глядачі! Частина з ваших коштів піде на підтримку дітей-переселенців та на лікування онкохворих маленьких українців!

Продюсери шоу – агенція «CHILDREN’S SHOW». Промоутери туру по Україні – компанія «Квартал-Концерт».

Івент відбудеться у зручному сучасному концертно-конгресному залі на 1-му поверсі, з якісним звуковим та світловим обладнанням, комфортним партером, екранами, окремими віп-зонами, барами, фуд-зоною, дитячою кімнатою, зручною парковкою.

КВЦ «Парковий» – це найсучасніший майданчик для проведення різноманітних подій. Локація обладнана сертифікованим ДСНС укриттям і потужними генераторами, що дає можливість проводити події навіть під час відсутності електропостачання. Укриття - це велике чисте та світле приміщення, обладнане всім необхідним на випадок оголошення повітряної тривоги. Спеціальна команда допоможе швидко провести евакуацію декількома шляхами.

У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення в укритті, після чого концерт буде продовжено! Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 40 хвилин після закінчення тривоги.


Попереднє замовлення