Трибьют-шоу Адриано Челентано

Триб'ют-шоу Адріано Челентано пʼятниця 25 листопада 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Музика Адріано Челентано для жителів і гостей столиці!

Творчий геній великого Адріано Челентано досить складно спародіювати і перевтілити. Багато хто намагався зобразити неповторного харизматичного актора, співака, композитора, режисера - список тут можна продовжувати довго. Зробити це якісно і до тремтіння правдоподібно вдалося поки що одному артистові.

Триб'ют-шоу Адріано Челентано 25 листопада в «Freedom». Купити квитки >>

Адольфо Себастьяні - лідер проекту «Lui e gli amici del Re», до складу якого входять музиканти, що працюють з самим Челентано. Не перший раз вони виконають відомі хіти Адріано.

Саме Адольфо Себастьяні в образі Адріано Челентано належить споглядати київській публіці. Він пародіює маестро настільки віртуозно і талановито, що багато глядачів не відразу зрозуміють, хто ж виступав перед ними на сцені. Не останню роль зіграє тут і абсолютне зовнішня, а також вокальна схожість артистів. «Таке відчуття, що нас тепер двоє!» коментує сам Челентано.

Відчуйте всю міць таланту артиста, втілену чудовими музикантами. Чекаємо вас! Квитки тут >>

Нагадаємо, що артист існує на сцені вже понад півстоліття. В арсеналі музиканта Адріано 41 платівка загальним тиражем понад 150 мільйонів копій.


Kontramarka.ua пропонує Вам найвигідніші умови покупки квитків. Компанія Контрамарка Україна (Kontramarka.ua) - національний квитковий оператор і провідний інтернет-сервіс з продажу електронних квитків на концертно-розважальні заходи в Україні.

Попереднє замовлення