Стадіонне шоу Олега Винника у доповненій реальності на честь дня народження

Стадіонне шоу Олега Винника у доповненій реальності на честь дня народження пʼятниця 31 липня 22:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Стадіонне шоу Олега Винника у доповненій реальності

Головна подія літа: стадіонне шоу Олега Винника у доповненій реальності

Артист №1 відсвяткує день народження на НСК «Олімпійський»

Трансляція відбудеться 31 липня о 22:00 та не повториться ні на одному з ресурсів! 

Цього літа відбудеться безпрецедентне для України шоу в доповненій реальності Артиста №1 Олега Винника. Масштабний високотехнологічний онлайн-концерт на НСК «Олімпійський», що вміщує близько 100 000 глядачів. Улюблені мільйонами хіти, візуальні можливості, ефект присутності та нове сприйняття творчості кумира - емоції, які не забуваються! Шоу, яке стане можливим завдяки лідерам платіжних інноваційних рішень - Visa та ПриватБанк.

На честь свого дня народження співак, автор і композитор готує неймовірну музично-інтерактивну подію, учасником якої можна стати, перебуваючи в будь-якій точці світу. Музикант представить унікальну програму, створену за допомогою технологій AR і VR, у так званій доповненій та віртуальній реальності.

Доступною мовою, це можливість переміститися на Livе-концерт артиста та побачити різноманітність анімованих цифрових об'єктів в 3D протягом всього грандіозного шоу. Публіка опиниться в самому епіцентрі події, маючи шанс ближче побачити та почути виконавця, нібито беручи участь у всіх постановках перфомансу.

В рамках AR-сольника прозвучать кращі композиції Олега Винника, серед яких «Вовчиця», «Роксолана», «Плен», «Нино» та багато інших. Відкриваючи завісу підготовчого етапу мега-шоу, одним із його елементів стане гігантський аватар співака, який поцілує всіх гостей концерту. Цей поцілунок ви точно запам'ятаєте надовго!

У концерті продумані можливості прямої взаємодії артиста з шанувальниками - кожен бажаючий може потрапити до гримерної Олега, зробити спільне селфі та особисто подарувати квіти музиканту. Клієнтам Visa та ПриватБанк надана додаткова знижка на покупку квитків і можливість додати ексклюзивний діджитал скін з Олегом Винником.

В рамках інтерактивно-музичного шоу кожен бажаючий зможе приєднатися до філантропічної ініціативи від Всеукраїнського благодійного фонду «Допомагати просто!»: серед пам'ятних подарунків будуть продаватися плюшеві ведмеді. Виручені від продажу м'яких іграшок кошти обов'язково дійдуть до адресата - Краматорського дитячого будинку «Антошка».

Ще одним сюрпризом для шанувальників Олега Винника стала новина про відкриття офіційного OV Shop. Тепер можна придбати онлайн мерч авторського лейблу артиста: стильні футболки, кепки, маски, парасолі, чашки та інші сувеніри і аксесуари.

Для доступу до AR / VR шоу не потрібно ніяких додаткових пристроїв - лише мобільний телефон або ж комп'ютер (планшет). Все адаптовано для максимальної зручності аудиторії. Один клік - і ти вже є учасником події!

Багатотисячне потужне шоу реалізує національний квитковий оператор Kontramarka. За словами засновника та співвласника компанії Олександра Порядченко, «зірка Олега Винника буде горіти ще яскравіше, подібний формат стане важливою віхою в кар'єрі артиста та головною подією цього літа».

Найбільш популярні питання:

1. Як придбати квиток на онлайн-концерт Олега Винника?

На сайті kontramarka.ua

2. Де відбудеться онлайн-концерт Олега Винника? Чи потрібно завантажувати окремий додаток для перегляду концерту?

На сайті online.kontramarka.ua

Дивись концерт з будь-якого місця у світі.

Вам потрібен тільки телефон або інший пристрій (комп'ютер, планшет). Нікуди не потрібно йти. Справжнє свято вдома!

Додаток потрібно завантажити тільки для OCULUS Quest Glasses.

Це окремий мобільний додаток, який дозволяє дивитися концерт 360 градусів через VR-окуляри (Віар-окуляри). Тобто крутячи головою на 360, дивлячись в різні боки.

3. Для чого потрібен аватар і як його придбати?

Аватар потрібен, для того, щоб ти міг робити фото з фан-зони у будь-який момент та ділитися ним у соціальних мережах.

Аватар мають можливість придбати тільки квитки категорій : ПОВНИЙ, VIP, OCULUS Quest Glasses.

Аватар можна придбати тільки при купівлі квитка. Окремо, навіть при наявності квитка - ні. Виключно під час єдиної грошової операції купівлі квитка з аватаром.

Аватари бувають різних типів:

  • Аватар за замовчуванням (рандомно обраний аватар системою / входить у вартість квитка)
  • Самостійно обраний аватар / купується окремо

Також ви маєте можливість зробити свій власний персонофікований аватар на замовлення (потрібне ваше фото):

  • Мультиплікаційний
  • Реалістичний

Замовити такий аватар ви можете під час купівлі квитка на онлайн-шоу Олега Винника.

4. Як зробити селфі-фото з Олегом Винником?

Селфі-фото з Олегом Винником мають можливість зробити тільки квитки категорій : VIP

Для реалізації фотокартки потрібна фронтальна камера (телефон, планшет) або веб-камера (комп'ютер).

5. Як даруються квіти?

Під час перегляду концерту з'являється інтерактивна кнопка "подарувати квіти". Натисніть на неї і подаруйте святковий букет Олегу. 


Попереднє замовлення