Сьогодні вечері не буде

Сьогодні вечері не буде четвер 14 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

В рамках OPEN OPEN OPEN GOLDEN GATE THEATRE FESTIVAL. Кількість місць обмежена.

  • автор: Антоніо Аламо (Іспанія)
  • режисер: Жуль Одрі (Франція)
  • актори: Володимир Ковбель, Дмитро Олійник, Андрій Поліщук, Владислав Писаренко, Орест Пастух, Дар’я Твердохліб.
  • жанр: історичний фарс
  • тривалість: 90 хв. (без антракту)
  • обмеження за віком: 14+

Як влучно підмітив один видатний філософ: історія повторюється двічі — перший раз у вигляді трагедії, другий раз — у вигляді фарсу. Наш випадок, безперечно, другий.

Французький режисер Жуль Одрі пропонує свою версію подій однієї славнозвісної ночі на дачі одіозного диктатора. Але не чекайте історичних реконструкцій. Тут усе по-іншому. Топ-менеджери нині не існуючої країни жартують, п’ють вино та розважаються, як підлітки… Аж поки не стає моторошно. Адже у ця гра, чим далі стає усе небезпечнішою…

Цього разу ми запропонуємо глядачам опинитися у трансформованому просторі сцени та відчути себе VIP-гостями на цій дивній вечірці, де вхід лиш за особистим запрошенням господаря. Якщо ви скучили за вишуканим театральним коктейлем із комедії та трилеру — ми чекаємо на вас!

Вистава створена переможцем міжнародного конкурсу-лабораторії «Small Theatre Productions» (організованого у партнерстві з Національним академічним театром оперети та продюсерським центром «Open Doors»). За підтримки Французького Інституту в Україні та Департаменту культури міста Києва.


Попереднє замовлення