Різдвяні марева

Різдвяні марева пʼятниця 12 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Прем’єра — 25 грудня 2018 року

Надія Птушкіна - РІЗДВЯНІ МАРЕВА

  • Жанр — Комедія на дві дії
  • Тривалість — 2 години 40 хв.
  • Режисер — Ірина Дука
  • Сценографія — Олексій Вакарчук
  • Художник по костюмах — Валентина Плавун
  • Музичне оформлення — Олександр Шимко
  • Поміник режисера — Ірина Алдошина, Денис Степенко

У виставі беруть участь артисти: Наталя Доля, Ірина Дука, Наталя Кудря, Людмила Курмель, Володимир Осадчий, Петро Сова, Олена Червоненко, Лідія Яремчук.

Чого тільки не трапляється з людиною, та ще й під Новий рік, або напередодні Різдва! Наш герой прямував до однієї квартири на побачення, а потрапив до зовсім іншої. Господині цієї квартири — стара діва та її хвора мати, змирилися вже з думкою, що стара доживає останні дні. Донька читає матері перед сном англійського класика Ч. Діккенса, та обидві мріють про щось таке примарне, красиво-романтичне, сентиментальне, яке можливе лише в романах з далекого XIX століття.

Проте… Щастя може прийти у дім кожного, варто лише цього забажати, відчайдушно поборотися за нього, та не відступитися у критичний момент, пожертвувати правдою, і, як казав російський класик, над вигадкою облитися сльозами, але в реальному житті проявити твердість духу та рішучість характеру.

До творчих здобутків сучасного драматурга Н. Птушкіної театр звертався неодноразово. Можна з упевненістю сказати, що її творчість — своєрідна енциклопедія звичаїв, що панували усюди-скрізь та легко упізнавалися повсюдно. Сподіваємося, що глядач відзначить у цій постановці яскраві, нестандартні, часом абсурдні перипетії та риси персонажів, властиві саме тій дійсності, в якій, вочевидь, краще віддати перевагу жорстоким реаліям, аніж зрідка навіяним ефемерним мріям. Хоча, хто зна, чи не навпаки?..


Попереднє замовлення