ПРИБОРКАННЯ НОРОВЛИВОЇ

ПРИБОРКАННЯ НОРОВЛИВОЇ неділя 18 вересня 17:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Артисти театру ім. П. К. Саксаганського запрошують на виставу «Приборкання норовливої» всесвітньо відомого класика-драматурга Вільяма Шекспіра.

Саксаганці впевнені, що ультрасучасні ноти у трактуванні відомої усім п’єси не тільки не втрачають актуальності вічної теми кохання, а й набувають нового змісту!

Глядачі перенесуться в карнавальну стихію комедії кохання, веселих витівок закоханих, хитромудрих інтриг, вир дотепностей та парадоксів. Цю виставу називають «грою італійських масок комедії дель арте», «бенкетом акторської розкутості та шарму». Тут, що не роль – то бенефіс.

В ролі Петруччо – славнозвісного приборкувача жіночої статі – Владислав Красіков, Катаріна – Маргарита Овчарова. Не менш азартна та відчайдушна інша пара закоханих – карколомний у винахідливості, непередбачений, ніжний коханець Люченцьйо – Руслан Таран та капризна скромниця Б'янка – Анастасія Приходкина,

Мрієте, щоб вас здивували? Мрієте побачити те, чого ще досі не бачили і про що навіть не здогадувалися? Мрієте комфортно і надзвичайно корисно провести час? Тоді «Приборкання норовливої» - спеціально для вас!. Ультрасучасні ноти у трактуванні відомої усім п’єси не тільки не втрачають актуальності вічної теми кохання, а й набувають нового змісту! Хочете дізнатися більше? Тоді – тільки «Приборкання норовливої», тільки море емоцій!


Попереднє замовлення