OLEYNIK

Концерт OLEYNIK в Києві - квитки онлайн

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концерт OLEYNIK у Києві

Великий сольний концерт OLEYNIK у Києві відбудеться в суботу 23 вересня 2017 о 19:00. Це перший концерт виконавця в такому масштабі, і проходить він під назвою «Запалювати молодим». Таке ж ім'я носить перший альбом відомого співака в новому амплуа, який виходить в цьому році. Фанати почують п'ятнадцять нових композицій Вадима Олійника в уже звичному змішаному стилі з електроніки і ритм-гітари, а також з обов'язковим вокалом артиста. Подія буде проводитись в клубі SENTRUM.

Олійника можна назвати вже зіркою зі стажем. Перемігши в 2008 році в українській «Фабриці зірок» у дуеті з Володимиром Дантесом, вони продовжували виступати разом і навіть записали альбом. На рахунку співака безліч хітів і три відеокліпи. З недавніх досягнень можна відзначити номінацію на «Прорив року» від M1 MusicAwards 2016.

Продаж квитків на концерт Олійника

Вам подобається його творчість або ви хочете вперше почути його наживо? Тоді квитковий сервіс Esport.in.ua пропонує купити квиток на концерт OLEYNIK в Києві за найкращою ціною! Квитки в фан-зону коштують лише 250 гривень, а місця за столиками - 750. Щоб придбати квиток для себе або компанії друзів досить кількох кліків:

  1. Натиснути кнопку «Купити квиток»
  2. Вибрати бажане місце
  3. Вказати метод оплати і, якщо потрібно, доставки

Ви можете оплатити квитки картою або готівкою при отриманні. Доступний викуп у касі та доставка кур'єром по Києву. Не баріться, адже квитки на цей концерт розлітаються, як гарячі пиріжки!


Попереднє замовлення