Нэнси

Ненсі в Києві, купити квитки на концерт

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Новий альбом від «Ненсі»

У 90-ті роки, після розпаду Радянського Союзу, з'явилося дуже багато музичних колективів, які орієнтувалися на тенденції Заходу. Пісні тих років припали до смаку публіці, але вже 00-і їх виконавці перестали з'являтися на публіці, давати концерти і записувати нові хіти.

Група «Ненсі» одна з небагатьох, хто втримався на плаву і досі продовжують свій творчий шлях. І тепер фанати можуть радіти, адже 24 листопада «Ненсі» повертається до Києва, щоб представити публіці свій новий альбом. Встигніть придбати квиток на групи «Ненсі» за допомогою нашого сайту вже зараз.

«Дим сигарет з ментолом» знову заграє в живу

У всіх вихідців з 90-х є унікальна можливість зануритися в ностальгію тих років і наживо почути хіти тих часів. Мало знайдеться людей, хто не танцював на дискотеках або не співав на застіллях, мабуть, найвідомішу пісню групи — «Дим сигарет з ментолом». Окрім старих хітів, група обіцяє представити нові композиції, які повинні сподобається слухачем. Залишається питання — чи буде відрізнятися нова платівка від заявленого курсу групи чи все ж «все нове — добре забуте старе»? Приходьте на концерт «Ненсі» 24 листопада і дізнаєтеся відповідь.

Слідкуйте за афішею на нашому сайті та дізнавайтесь про останні музичні події Києва найпершими.


Попереднє замовлення