Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi понеділок 20 вересня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концерт Людовіко Ейнауді переноситься на 20 вересня 2021

У зв'язку з подовженням карантину в Україні, закритим авіасполученням з країнами Європи та все ще неспадною динамікою поширення Covid-19 в світі, на жаль, ми не маємо можливості провести захід у вересні цього року. Весь міжнародний тур Людовіко перенесено на наступний рік.

Кожен виступ цього композитора, безперечно, глибокий емоційний та філософський досвід для слухачів. Тож поки чекаємо Людовіко в гості, будемо разом передивлятись фільми з його легендарними саундтреками. Почнемо, наприклад, з «1+1»

Всі придбані квитки автоматично дійсні на нову дату. Якщо ви не зможете відвідати захід у наступному році, заповніть форму на повернення квитків, що доступна за посиланням. Всі заявки будуть опрацьовані після відновлення роботи концертної індустрії в Україні.

Метр, новатор, унікальне явище світової музичної сцени. Автор багатогранних і глибоко емоційно наповнених творів. А головне — людина, яка зробила класику близькою сучасному слухачеві.

Так, ми знаємо, що ви вже закохані в Людовіко Ейнауді, завдяки його саундтрекам до відомих фільмів — «1+1», «Чорний лебідь», «Матуся».

І відчуваємо пристрасть, з якою ви воліли б почути музику композитора-експериментатора наживо. Тож не втрачайте свою виняткову можливість!

Адже квитки на концерт генія, який увійшов в історію світової класичної музики, вже в продажу.

Восени 2020 Людовіко Ейнауді в Києві!


Попереднє замовлення