Квартет И «… в Бореньке чего-то нет»

Квартет І «… у Борисці чогось немає» понеділок 11 грудня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

«… у Борисці чогось немає». Довгоочікувана театральна прем’єра від Квартету І!

Фільми, мультфільми, книжки, спільні проекти з зірками — все це в якийсь момент мало не заступило головного: «Квартет І» — це театр. Так як остання прем’єра в театрі відбулася 2012 р, творці Квартету вирішили, що пора.

І ось, вже 10, 11 грудня кияни побачать прем’єру нової вистави «… у Борисці чогось немає». Головну роль — як не дивно, зовсім не роль Бореньки — зіграє Максим Віторган.

На відміну від попередніх робіт Квартету «Розмови чоловіків середнього віку» і «листи пісень чоловіків середнього віку», де артисти спілкуються як би від свого власного обличчя, а оповідання виглядає майже випадкової ланцюгом спогадів і роздумів, — тут буде все, що покладено в театрі: п’єса, персонажі, конфлікти…

Максим Віторган постане в образі успішного кінорежисера, який раптом розуміє, що смертельно втомився від серіалів про «ментів і бандитів» і вирішує створити кіно про самого себе, про наш час і людські відносини, для цього часу характерні.

Ну, і трохи прямої мови — спостережень і умовиводів чи персонажів п’єси, то самих авторів.

Ростислав Хаїт: «Борєнька? Це мій персонаж Борис Наумович; він директор фільму, який знімає Максим. Його запитують, чому він не став режисерів, і він пояснює, що…»

Борис Наумович, директор. …дев’ятий клас, в думках, звичайно, тільки ВДІК… і приходять гості… а гості у нас були будь здоров!-і, мовляв, ну що, ще один режисер росте? А тато їм: «ні, цього „кривавого“ хліба я Борьці точно не бажаю. А потім, щоб бути режисером, треба, щоб у людині щось було». І я як-то раз і назавжди зрозумів, що в мені чогось немає. Правда, так і не зрозумів — чого. Але, судячи з усього, тато був прав. Тому що, якщо б воно було, я б вже давно наплював, що його немає, і став режисером. А я не став. Значить — немає.


Попереднє замовлення