Вода - диво природи + Космічна вікторина

Вода - диво природи + Космічна вікторина середа 17 липня 12:00

17 липня
середа, 12:00
Київський планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3
200-250 грн
Купити квиток
До події залишилося:
14 днів
1 година
23 хвилини



Вода – диво природи.  


Вода… Що може бути простіше? Але без неї немає життя! Барвисте, захоплююче повнокупольне шоу познайомить Вас з дивовижним світом води, а веселі пригоди маленької Крапельки дозволять краще зрозуміти складну подорож води (кругообіг) в природі. Дітки зможуть познайомитися не тільки з властивостями води і дізнатися про її значення для життя і господарської діяльності людини, але і зробити разом з крапельками води захоплюючу подорож по горах і долинах, морях і річках, під землею.


Мова: українська.

Тривалість: 30 хв.

Рік: 2015

Рекомендований вік: 5+

Виробництво: Україна.


Космічна вікторина

Якщо ви хочете більше дізнатися про наше Сонце, Землю і Місяць або перевірити свої знання – запрошуємо вас взяти участь в нашій космічній вікторині. Як виникли місячні кратери? Чому Місяць світиться? Де Сонце черпає енергію? На ці та інші питання вам допоможе відповісти наша космічна вікторина. У цій грі кожен стане переможцем, адже всі дізнаються і побачать багато нового.


Мова: українська.

Тривалість: 20 хв.

Рік: 2015

Рекомендований вік: 5+

Виробництво: Україна.


Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь-якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (зупинки) програми у зв’язку з повітряною тривогою, карантинними обмеженнями, пов’язаними з епідемічними, техногенно-екологічними чи іншими видами небезпеки, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує повторне використання (обмін) будь-якого квитка на квитки на аналогічні чи інші події, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2025 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.



Попереднє замовлення