Jazz Family Trio “ShekBand”  "Зроблено в Україні"

Jazz Family Trio “ShekBand” "Зроблено в Україні" вівторок 27 червня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

27 ЧЕРВНЯ 2023р. молодий український гурт ShekBand проведе свій сольний концерт «Зроблено в Україні» у «Затишному Дворику МЦКМ» (Жовтневий Палац).

Під час концерту звучатимуть авторські композиції з першого альбому ShekBand “The Inflatable Ram” (“Надувний Баранець”), що був записаний за день до війни та джазові обробки українських народних пісень.

Музика, яку виконує ShekBand, вражає з багатьох причин. Це своєрідне бачення сучасного джазу: пошук нової мови та індивідуальності, водночас це спирання на традиції великих майстрів минулого, і все це відбувається крізь призму юнацької безпосередності, радості та шаленої емоційності.

ShekBand - лауреати та володарі Гран-Прі багатьох престижних міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів. Свій перший альбом вони успішно представили у Німеччині, Польщі, Литві, Франції та Ірландії.

«Зроблено в Україні» - це своєрідна проекція нашого часу, де завдяки нашим захисникам молоде покоління музикантів має можливість створювати щиру музику, презентуючи її всьому світу, та розказувати про наш скарб – українську народну пісню!

«Зроблено в Україні» - це творча частина майбутньої перемоги, де жодні обставини не завадять любити та пишатися нашою Країною!


Попереднє замовлення