Хрумко та чарівна ракета + Космікс

Хрумко та чарівна ракета + Космікс неділя 25 червня 14:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (зупинки) програми у зв’язку з повітряною тривогою, карантинними обмеженнями, пов’язаними з епідемічними, техногенно-екологічними чи іншими видами небезпеки, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує повторне використання (обмін) будь якого квитка на квитки на аналогічні чи інші події, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2023 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

 

Хрумко та чарівна ракета

У казковій лісовій школі астрономії маленький Хрумко та його друг Куня вивчають космос, а потім на чарівній ракеті відправляються в неймовірну подорож по Сонячній системі. Компанію їм складе добрий робот-провідник. Друзі дізнаються про сонячне затемнення, підлетять до Меркурія, Венери, Марса та його супутників, подолають небезпеку у поясі астероїдів, а потім наблизяться до планет-гігантів і навіть побачать комету.

Улюблені казкові герої – Хрумко та його друзі – з повнокупольного фільму “Пригоди Хрумка у зимовому лісі” знову вирушають у дивовижну подорож. Приєднайтеся до нових пригод Хрумка і Куні, на цей раз – у космосі!

  • Рік: 2019
  • Тривалість: 32 хв.
  • Вік: 5+
  • Виробництво: Україна

 

Космікс

Ви коли-небудь замислювалися, як це – бути астронавтом? Після перегляду фільму «Космікс» вам буде абсолютно зрозуміло! Ви дізнаєтеся про космічний політ і підготовку до нього. Ви будете стрибати з центрифуги прямо в космічну ракету. І куди вона вас відправить? До Міжнародної космічної станції! Але не хвилюйтеся, ми не будемо перенавантажувати вас технічними деталями. Навпаки, практика – ось, що важливо! Ви навчитесь спати в космосі, готувати їжу у космічний спосіб, користуватися космічним туалетом і правильно митися. А потім грандіозний фінал – повернення на Землю!

  • Виробництво: 2018 рік, Чехія-Індія
  • Тривалість: 14 хв.
  • Вікова аудиторія: 6+

Попереднє замовлення