Єгор Шатайло "Секунда Бабака"

Єгор Шатайло "Секунда Бабака" пʼятниця 30 червня 18:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»
Єгор Шатайло з новим сольним стендап-концертом «СЕКУНДА БАБАКА» у Жовтневому!
 
Сольник був написаний ще в перші місяці після повномасштабного вторгнення русні, однак Єгор сцявся випускати сольник із-за страху ракет, наступу з білорусі та ядерки, і взагалі як Єгор сам каже: «Я мало що хотів робити, окрім як накручуватись, читати новини 24/7, писати Орбану «хуй будеш», жаліти себе і бідкатись на долю українця». 
 
Але все змінилось коли психіатриня виписала Єгору таблетки і тепер він в компанії з вірними друзями – транквілізаторами та заспокійливим, їде розказувати свої жарти про: чудодійну силу сучасної психіатрії, часовий парадокс буття українцем, повітряні тривоги, цивільні накрути, рожеві окуляри, літеру «і» та експертів після читання яких хочеться втопитись у відчаї реалізму. 
 
Приходьте всі – буде смішно, життєво та експресивно.

*початок о 18:00.
*вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний (за попереднім записом в інстаграм @undergroundstandupkyiv)
*мова заходу - українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.
*у разі початку повітряної тривоги концерт буде зупинено, а усім гостям запропоновано пройти в укриття. по закінченню тривоги концерт буде продовжено. в залежності від тривалості тривоги концерт може бути перенесено на іншу дату. якщо повітряна тривога розпочинається пізніше, аніж за годину від початку концерту, концерт може вважатися завершеним.

Попереднє замовлення