Дракоша і зникла зоря + Космічна вікторина

Дракоша і зникла зоря + Космічна вікторина неділя 11 червня 12:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (зупинки) програми у зв’язку з повітряною тривогою, карантинними обмеженнями, пов’язаними з епідемічними, техногенно-екологічними чи іншими видами небезпеки, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує повторне використання (обмін) будь якого квитка на квитки на аналогічні чи інші події, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2023 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

 

Дракоша і зникла зоря

Повнокупольний фільм «Дракоша і зникла зоря» в доступній і цікавій формі знайомить дітей з сузір’ями північної півкулі неба. Маленький Дракончик заблукав, подорожуючи в космосі, і йому на допомогу прийшли друзі. Разом з ними Дракоша повертає на місце зниклу Полярну зірку. Під час подорожі на Землі, друзі успішно долають гори Гімалаї, а опинившись у космосі, перемагають небезпечну чорну діру.

Повнокупольний фільм, виробництво: Україна, мова: українська, тривалість: 31 хв., рік: 2015, вік: 5+

 

Космічна вікторина (Земля,Сонце,Місяць)

Якщо ви хочете більше дізнатися про наше Сонце, Землю і Місяць або перевірити свої знання – запрошуємо вас взяти участь в нашій космічній вікторині. Як виникли місячні кратери? Чому Місяць світиться? Де Сонце черпає енергію? На ці та інші питання вам допоможе відповісти наша космічна вікторина. У цій грі кожен стане переможцем, адже всі дізнаються і побачать багато нового.

Повнокупольний фільм, виробництво: Україна, мова: українська, тривалість: 20 хв., рік: 2015, вік: 5+


Попереднє замовлення