Дизель Шоу. Весна 2021.

Дизель Шоу. Весна 2021. субота 27 лютого 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Це був божевільний рік! Коли-небудь ми будемо згадувати про всі його сюрпризи з посмішкою. Хоча, навіщо чекати? Адже можна посміятися вже зараз, та ще й у класній компанії - з улюбленими «дизелями»!

Запрошуємо вас на новорічні концерти «Дизель Шоу», які відбудуться 1 та 2 грудня у Палаці «Україна»!

«Дизель Шоу» - програма, що давно вже має найбільшу кількість переглядів на українському телебаченні. Хочете побачити першими номери, які всі будуть дивитися по телевізору у новорічну ніч? Тоді вам потрібно прийти на нове зимове «Дизель Шоу» у Палаці «Україна»!

Вас чекає особлива зимова програма з гостросоціальними жартами, яскравими новорічними образами, подарунками та, звісно, сімейною атмосферою. Ми раді всім! На наших концертах немає місця образливим жартам, чорному гумору та політиці.

На сцені у нових яскравих новорічних образах виступлять наші улюблені актори: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Гашенко, Євген Сморігін, Маруся Грицук, Сергій Писаренко та Євген Нікішин! До них також приєднаються найяскравіші українські зірки! Обіцяємо круті сюрпризи та чарівні перевтілення. Адже це Новий рік і «Дизель шоу»!

Нас дивляться мільйони шанувальників по телебаченню і в Інтернеті. Але за п'ять років ми вже багато разів переконувалися, що навіть найякісніше відео не зможе передати тієї святкової та запальною атмосфери, яка панує у Палаці «Україна» на концертах «Дизеля». Приходьте на наш новий концерт і відчуйте справжнє задоволення від якісного шоу, створеного з душею!

Давайте проводимо цей рік із кращими гумористами країни! І обов'язково загадаємо бажання.


Попереднє замовлення