Дизель Шоу. Концерти на підтримку ЗСУ

Дизель Шоу. Концерти на підтримку ЗСУ пʼятниця 18 серпня 17:30

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Незламний гумор Незалежної країни!

У серпні Україна відзначає важливе державне Свято — День Незалежності.

Після півтора року повномасштабної війни кожен українець чітко усвідомив ціну та справжнє значення Незалежності. Тому продовжуємо боротьбу до повної перемоги над ворогами й запрошуємо на нові патріотичні концерти від команди «Дизель Студіо»! «Дизель Шоу» — найкраща розважальна програма України з незалежним від чиєїсь думки й незламним після численних випробувань гумором. Доведено часом, перевірено життям. Тільки актуальні історії про сьогодення, сучасних героїв, відважних українців та недолугих ворогів — їм дістаються такі ж пекельні жарти, як і «привіти» від ЗСУ. Тримаємо стрій та ще більше мочимо гумором.

До Дня Незалежності України «дизелі» презентують свіжі історії та яскраві номери. На улюблених героїв чекатимуть нові життєві пригоди, а на глядачів — нестримний вир сміху й гарного настрою. Піднесуть бойовий дух і ексклюзивні патріотичні хіти, які не залишать байдужими жодного глядача в залі. Разом сміємося і разом наближаємо перемогу України. Традиційно частину коштів від продажу квитків передаємо до БО «Дизель Фонд», який регулярно допомагає українським захисникам і прифронтовим містам. Від вантажівок до позашляховиків, від тепловізорів до захисної амуніції — усе це вдалося придбати за кошти, зібрані з концертів. Тому команда продовжує благодійний збір і пропонує долучитися до нього кожному безпосередньо на концертах.

На сцену вийдуть мегаталановиті актори «Дизель Шоу»: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Юлія Мотрук, Євген Гашенко та Дмитро Танкович. До них доєднаються друзі та провідні українські артисти, які вже стали частиною великої гумористичної команди й полюбилися глядачам: Лілія Ребрик, Віталіна Біблів, Назар Задніпровський, Олександр Ярема, Кіра Подольська та інші зіркові гості.

Команда «Дизель Шоу» запрошує кожного 18, 19 та 20 серпня до МЦКМ (Жовтневий палац). Там діє бомбосховище, де в разі повітряної тривоги можна перечекати ймовірну небезпеку, а потім, звісно, повернутися до концерту.

З нетерпінням чекаємо всіх незламних Незалежної країни!


Попереднє замовлення