Дизель Шоу. До Дня Козацтва

Дизель Шоу. До Дня Козацтва субота 12 жовтня 17:30

12 жовтня
субота, 17:30
Жовтневий палац
м. Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1
350-2500 грн
Купити квиток
До події залишилося:
27 днів
16 годин
20 хвилин

Концерти в Києві до Дня українського козацтва

11–12–13 жовтня 2024 р.

Українське козацтво не залишилося виключно на сторінках історичних книжок — воно продовжує існувати й дотепер. Сьогодні, як і століття тому, українці, захищаючись від ворога, пам’ятають про козацький дух, відвагу, волелюбність і готовність до самопожертви заради рідної землі. Так, до Дня українського козацтва «Дизель Шоу» презентує традиційні патріотичні концерти, які пройдуть 11, 12 та 13 жовтня в київському МЦКМ (Жовтневий палац).

Готуємо три зустрічі одразу до трьох важливих свят нашої країни: Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисників і захисниць України. Уся наша команда чітко розуміє свою ідентичність. Тому на концертах ми звертаємо увагу на такі важливі теми, як-от козацтво, українська національність, патріотизм і піднесення бойового духу!

На вас чекає нова патріотична програма та життєві історії з актуальними жартами про сучасну реальність! Звісно ж, ми порадуємо глядачів як новенькими, так і вже всіма улюбленими героями та їхніми сімейними перипетіями! А ще на концертах буде здійснюватися телезйомка. Ми працюємо, щоб у святкові дні ви мали чудовий настрій!

Заряджати позитивом будуть актори «Дизель Шоу»: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Юлія Мотрук, Євген Гашенко та Дмитро Танкович. До них також приєднаються друзі «дизелів», а саме Назар Задніпровський, Олександр Ярема, Кіра Подольська та інші улюбленці глядачів.

Поки захисники й захисниці щодня тримають нашу оборону, усі концерти «Дизель Шоу» проходять на підтримку Збройних сил України! Допомагаємо фронту нашої країни разом із БО «Дизель Фонд», адже частину коштів від продажу квитків команда перераховує на потреби армії!

З нами безпечно! У разі оголошення повітряної тривоги ми перечекаємо її в надійному місці, після чого продовжимо наш запальний концерт!

Не підведемо наших предків та неодмінно здобудемо Перемогу! Козаки й козачки, єднаймося 11, 12 та 13 жовтня разом із «Дизель Шоу» в Києві в МЦКМ (Жовтневий палац)! Побачимося, коли пожовкне листя!


Попереднє замовлення