DANCE WITH THE DEAD (US)

Dance with the dead: купити квитки онлайн

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Свято неслухняності, рейву на кістках, перешкод VHS, нео-нуару і другосортних фільмів жахів. Аналогові синтезатори вводять в транс, а драм-машини перетворюють тебе в технозомбі. Дискотека після атомного вибуху, де є тільки ти і синтетичне божевілля.

Dance With the Dead — це ідеальні саундтреки до невипущені фільмів категорії B.

Кров, фантастика, божевілля і дуже багато танців!


Dance with the dead: купити квитки онлайн

Любителі фільмів жахів — всі в Atlas!

Пориньте у синтетичне божевілля 30 серпня разом з каліфорнійським дуетом Dance With the Dead. Всім любителям ретровейва, рейву на кістках, нео-нуару і жахів 80-х явка обов'язкова! Транс і танці під аналогові синтезатори і драм-машини — ось що чекає всіх гостей дискотеки. Не пропустіть ядерну суміш 30 серпня в київському клубі Atlas — квитки на сайті esport.in.ua.

З чого все почалося...

Учасники бенду, Джастін і Тоні, затяті фанати фільмів жахів 70-80-х, а також любителі саундтреків до популярних кінофільмів. Можливо, переймаючи деякі деталі з них у свою творчість, їх музика така знайома і в той же час нова. Композиції Dance With the Dead не залишать байдужими всіх, хто ностальгує за бунтарським вісімдесятими. Перші треки були записані в гаражі і незабаром матеріал зібралося пристойно, щоб показати себе світу. Після років наполегливої праці хлопці вже зайняли своє місце поряд з такими виконавцями, як Tangerine Dream, Perturbator і Carpenter Brut.

Попереднє замовлення