Далекі світи: У пошуках позаземного життя

Далекі світи: У пошуках позаземного життя середа 14 червня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (зупинки) програми у зв’язку з повітряною тривогою, карантинними обмеженнями, пов’язаними з епідемічними, техногенно-екологічними чи іншими видами небезпеки, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує повторне використання (обмін) будь якого квитка на квитки на аналогічні чи інші події, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2023 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

 

Здавна люди замислювався, чи одні ми у Всесвіті, чи десь там існує інопланетне життя?

Скоріше за все, Земля – не єдина населена планета. А щоб віднайти позаземне життя треба лишень поглянути у небо, у глибини космосу.

Київський планетарій запрошує Вас у віртуальну подорож екзопланетами – планетами, що обертаються навколо інших зір Чумацького Шляху. Разом ми дослідимо необхідні умови для життя, дізнаємося про методи їх пошуку. Розпочнемо з планет і супутників нашої Сонячної системи, далі перемістимося до нещодавно відкритих дивовижних екзопланет. А у фіналі подорожі ми пофантазуємо про вигляд і форми життя, оцінимо шанси зустріти розумне життя у майбутньому.

Повнокупольна програма дасть відповіді на такі питання: Де ще існує життя? Як можуть виглядати інші живі істоти? Скільки жителів – сотень позаземних цивілізацій – може бути розсіяно у всьому Чумацькому шляху?


Попереднє замовлення