Артем Пивоваров

Артем Пивоваров пʼятниця 19 квітня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

19 квітня відбудеться великий сольний концерт Артема Пивоварова в Києві!

Артем Пивоваров - самобутній український артист, чиї пісні миттєво стають хітами. Тренер "Голосу країни", законодавець музичних трендів, що популяризує українську культуру та збирає повні зали по всьому світу. Після двох солдаутів у столичному Stereo Plaza та двох концертів у Палаці "Україна" з оркестром та хором під час повномасштабної війни артист призначає наступне місце зустрічі в Києві - Палац Спорту!

На концерті на вас чекають справжня українська музика та нове унікальне шоу! Ця масштабна музична подія вразить яскравістю, зачепить струни душі та справить незабутнє враження. Ви поринете в особливу атмосферу, відчуєте магічну силу музики та почуєте наживо улюблені хіти: "Дежавю", "Міраж", "Думи", "Маніфест", "Там у тополі" тощо. Концерти Pivovarov Team - це завжди шалена енергія, щирі емоції та відверте спілкування. Приходьте та ловіть правильні вібрації!

Цей концерт, як і всі попередні, має благодійну мету. Артем Пивоваров з командою підтримує ЗСУ з перших днів повномасштабної війни. Зібрані на концерті кошти будуть спрямовані на придбання речей, що допоможуть нашим воїнам у боротьбі за свободу та майбутнє України.


Попереднє замовлення