За двома зайцями

За двома зайцями

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

Запрошуємо вас, шановні наші глядачі на шалену цікаву та музичну виставу одну із самих популярних та улюблених серед вас українських класичних комедій, в якій багато музики, дуетів, куплетів та танців!!! У Полтавському театрі це вже не перше звернення до п’єси «За двома зайцями» -перше трактування безсмертного твору 1937 року, у 1956 році він був втілений режисером Віталієм Смоляком, а у 1986 році Романом Вальком. Блискуче виконували роль Голохвостого заслужені артисти Андрій Андрейченко та Валерій Івакін, а у роль Проні — Галина Неклич та Катерина Філатова, імена котрих вписані в історію Полтавського театру.

Сюжет цієї вистами виходить від самого славнозвісного прислів’я «Не женись за двома зайцями — жодного не спіймаєш»!!! Комедійна історія про збанкрутілого спритного цирульника, який шукав вихід зі скрутного фінансового становища шляхом «вполювання» багатої нареченої, перетворилася у трактовці гоголівців на сучасну музичну виставу з яскравими костюмами, декораціями та гротесковими персонажами.

Це народна вистава яскрава, співоча, танцювальна та гумористична! На глядачів чекає зустріч с добре знайомими персонажами та відомими музичними фрагментами!

Прийти на цю виставу всіє сім’єю — справжне свято для глядача! Чекаємо на вас!

Музична комедія на 2 дії
Сценічна редакція та переклад пісень — Ганна Цибань
Режисер-постановник заслужений діяч мистецтв України — Владислав Шевченко


Pre-order