Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

This event passed :(


But you can see the other events in category «CONCERTS»

Найгучніша подія українського шоу-бізнесу повертається! Уже 29 березня 2020 року на сцені Національного палацу «Україна» відбудеться новий, весняний «Вечір прем"єр з Катериною Осадчою» — концертне шоу, яке вже традиційно збирає аншлаги!

Тільки тут ви можете першими почути нові хіти від головних артистів країни і особисто оцінити видовищні постановки, що гарантовано створюють святковий настрій! Долучіться до зйомок масштабного телешоу, адже тільки на «Вечорі прем"єр» глядачі стають безпосередніми учасниками телезнімань разом з Катериною Осадчою. Жартівливі конкурси, допити та випробування, які Катерина влаштовує зіркам на сцені, створюють неповторну невимушену світську атмосферу.

Саме на «Вечорі прем’єр» улюблениця мільйонів Вірка Сердючка вперше після тривалого багаторічного мовчання представила свій новий світовий хіт! А Джамала представила свій перший міжнародний дует — із казахською суперзіркою Джа Халібом!

Тільки Катерині Осадчій зіркове подружжя Потап і Настя Каменських розкрили подробиці свого особистого життя, а Потап на сцені «Вечора прем’єр» ще й спродюсував власну тещу!

Бажання приголомшити глядачів на «Вечорі прем’єр» перетворюється на справжнє зіркове змагання! Так, ведучі «Танців з зірками» Тіна Кароль і Юрій Горбунов влаштували справжній танцювальний батл, а Наталя Могилевська показала на сцені улюблені асани в йозі!

Навесні 2020 на вас чекає ще більше сюрпризів і видовищних виступів — найяскравіші артисти країни вже готують нові пісні спеціально для цієї події! Не пропустіть нагоди запалити разом із зірками, а також першими почути пісні, приречені стати хітами не лише року, а й цілого десятиріччя!


Pre-order