Симфонія льоду та полум'я від LUMOS Orchestra

Симфонія льоду та полум'я від LUMOS Orchestra

This event passed :(


But you can see the other events in category «CONCERTS»

"У Грі Престолів ти перемагаєш або вмираєш".

Прем'єра абсолютно нового масштабного проєкту від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra: Гра Престолів: симфонія льоду та полум'я. Концерт-оповідь про світ найвидатнішої телевізійної саги сучасності від справжніх метрів фентезійних шоу – оркестру LUMOS Orchestra та хору "Євшан".

29 квітня о 16:00 на сцені МЦКМ презентуємо:

- найкращу музику Раміна Джаваді з усіх сезонів серіалів "Гра Престолів" та "Дім Дракона" у виконані симфонічного оркестру, хору та солістів;

- антуражне оформлення у стилі саги: костюми, декорації, художні ілюстрації та анімації, старовинні інструменти;

- цілісне вражаюче шоу з елементами інтерактиву: глядачі вирішуватимуть хто сяде на Залізний Трон та подальшу долю світу.

Симфонічний оркестр LUMOS Orchestra – справжні майстри фентезі і фантастики. За понад ніж десятирічний творчий шлях оркестр створив відомі в Україні тематичні проекти за такими франшизами як "Володар Перснів", "Гаррі Поттер", "Зоряні Війни", "Доктор Хто", а окрім них безліч інших концертних програм. Репертуар колективу налічує більше 700 саундтреків з кінофільмів, серіалів, відеоігор та мультфільмів. Оркестр є активним учасником української ґік-спільноти, зокрема є постійним учасником Comic Con Ukraine та інших тематичних заходів, виступав закордоном та перед голлівудськими зірками.

Галицький камерний хор "Євшан" – гастролював у США, Канаді та багатьох країнах Європи, брав участь у міжнародних конкурсах та фестивалях, першим втілював у життя твори багатьох українських та закордонних композиторів. У "Грі Престолів" вони співатимуть валірійською та англійською, оживляючи для слухачів найякравіші моменти історії.

Диригент концерту — Роман Кресленко

Художня керівниця оркестру — Діана Коваль

Художня керівниця хору — Ірина Кресленко

Гра Престолів розпочинається!

Кількість місць у продажу обмежено місткістю укриттів: ми дбаємо про вашу безпеку!


Pre-order