Олег Скрипка та оркестр НАОНІ

Олег Скрипка та оркестр НАОНІ

This event passed :(


But you can see the other events in category «CONCERTS»

Олег Скрипка виконає пісні "ВВ" разом з оркестром НАОНІ

Фолк-тема в Україні в останні три роки стала досить популярною темою та яро обговорюваною як простими слухачами, так і музичними критиками. Претензії до неї висувають різні, проте всі сходяться в одному - сплав сучасної музики та народних традицій благотворно впливає на розвиток української культури, особливо в такі непрості часи.

Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" - один з тих, хто активно рухає нашу культуру в маси не тільки всередині країни, але і за її межами. З оркестром НАОНІ він представить оновлену програму пісень своєї групи, а також виконає пісні інших музикантів. Шоу відбудеться 29 квітня 2017 року в клубі Freedom в Києві.

Скрипка та інші народні інструменти

Якщо про Олега Скрипку не чув тільки ледачий, то оркестр НАОНІ - колектив, про який варто розповісти детальніше. Деякі фольклористи вважають, що мати в країні оркестр народних інструментів - пережиток минулого, проте НАОНІ справою доводять, що це не так. Критики стверджують - це один з небагатьох державних творчих колективів України, який йде в ногу з часом.

НАОНІ не грають одну і ту ж програму сотні разів. Вони постійно перебувають у пошуку рішень, як і з ким подати звучання української старовини в сучасній обробці. Постійно намагаються зацікавити людей. Вони грали особливу програму з Натою Жижченко, яка більш відома як ONUKA. Тепер НАОНІ попрацюють з Олегом Скрипкою. Разом дві творчі одиниці виконають найкращі пісні "ВВ", а також українські народні пісні, які відомі у всьому світі.


Pre-order