"НЕ ПЛАЧТЕ ЗА МНОЮ НІКОЛИ"  Моновистава

"НЕ ПЛАЧТЕ ЗА МНОЮ НІКОЛИ" Моновистава

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

НЕ ПЛАЧТЕ ЗА МНОЮ НІКОЛИ

"Не плачте за мною ніколи…" 

Моновистава за однойменною п'єсою Марії Матіос. Ідея втілити оповідання Марії Матіос на сцені у Сергія Павлюка та у відомої артистки Лариси Кадирової виникла майже одночасно. Так народився спільний проект Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша (художній керівник проекту Олександр Книга) та Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка, і прем’єру моновистави «Не плачте за мною ніколи…» за М. Матіос уперше зіграли у херсонському театрі.

Зараз же моновистава завітала на Камерну сцену ім. І. Козловського. Вдова чекає на свій останній день і ретельно до нього готується: все необхідне вже зібрано і залишається тільки перекладати речі з місця на місце та провітрювати їх періодично, щоб вони сажею і пилом не покрилися. Народна артистка України Лариса Кадирова в образі що побачила життя баби Юстини, спілкується з глядачами в залі, розповідає про своїх сусідів, дає своїм дітям настанови. Для неї смерть - продовження, сутність, перед якою рівні, як багаті, так і бідні. Актриса, звертаючись до глядача, мудро зауважує «яке в людини життя, така буде і смерть».

Тривалість: 70 хв.

Постановча група:

Режисер-постановник, художник-постановник, музичне оформлення – заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк

Звукорежисер – Ігор Скороход

Художник по світлу – Віктор Гамов

Помічник режисера – Марина Євенко, Світлана Іздебська

Дійові особи та виконавці:Юстина – народна артистка України Лариса Кадирова

Вистава йде українською мовою.

 

У залі театру вільна посадка. Тому Ви можете обрати найзручніше для Вас місце.

Шановні глядачі, МКЦ ім. І. Козловського має свою особливість: сцена та глядацька зала це єдиний простір, тому вхід до зали після 3-го дзвінка неможливий.


Pre-order