Mahatch 8-й сезон. 1/2 гран-прі

Mahatch 8-й сезон. 1/2 гран-прі

This event passed :(


But you can see the other events in category «Sport»

Довгоочікуваний турнір 8 сезону наближається і відбудеться вже зовсім скоро 14.12.21 о 17:00 за київським часом!

Старт продажу квитків на головний турнір цієї зими, що відбудеться у FREEDOM HALL оголошуємо відкритим. Кожен матиме можливість в черговий раз відчути атмосферу, яку неможливо передати через випуски на YouTube каналі!

Ми переконані, що новий сезон не залишить байдужими нікого. Наша організація з впевненістю готова закінчити цей рік найяскравішою подією в індустрії кулачних єдиноборств.

У головній події вечора на вас чекає поєдинок усіма вам відомого та непереможного короля нокаутів, бійця, який завдає вбивчі удари з обох рук і має найбільший рекорд у кулачних протистояннях — Гаджі Наврузов «Автомат» проти володаря одного з найважчих ударів у нашій організації, базового боксера, багаторазового призера чемпіонатів України, члена збірної України з боксу серед молоді та кандидата у майстри спорту з боксу — Мовчана Андрія.

На вас чекають жорсткі та кровопролитні поєдинки у рамках гран-прі, де безперечно очікуваним є бій Гребенюка Данила проти Дмитра Булгакова.

Перше протистояння «TOPDOG» та «MAHATCH», де зійдуться між собою Антон «Берсерк» проти Сандібека «Адоса»

Сенсаційні бої, де зійдуться між собою Абубакар Сулейманов проти Владислава «Скандинавського» та Валерій Вигонський проти Владислава Кожуріна.

А також гучні поєдинки зірок в мейнкарді, яких ви так довго чекали!

*місця на диванах продаються разом


Pre-order