Квітчині колискові

Квітчині колискові

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

«КВІТКА» продовжує своє життя, рятуючи жінок України!

Квітка Цісик за своє коротке життя встигла записати два українських альбоми, які стали легендарними: «Kvitka» та «Two Colors». Третій — з колисковими, — мав бути присвячений маленькому синові Едді, але зробити це їй, так і не судилося… Тож, цей благодійний концерт «Квітчині колискові» за участі:

  • Людмили Фесенко та Брії Блессінг з США,
  • Кіри Мазур, Павла Грищенка (баритон), Кирила Стеценка,
  • соціально-мистецького Центру ім. Квітки Цісик з міста Чорноморськ
  • (мистецький керівник — Світлана Кучеренко)
  • дитячого фольклорного театру «Дай Боже» (мистецький керівник — Ольга Мельник) — присвячений її пам’яті та данина її нездійсненій мрії.

Частина квитків на цей концерт буде безкоштовно надана в Центр соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю.

…Вона була на батьківщині лише раз. 1993-го. Через п`ять років американська співачка українського походження Кейсі Цісик відійшла у засвіти, не доживши до свого 45-річчя п`ять днів. Її добре знала і чула вся Америка, американці навіть підрахували, що голос Квітки Цісик лунав 22 мільярди разів в різних радіоефірах, з екранів кінотеатрів, на телебаченні. Згодом вона прийшла і до нас — унікальним колоратурним сопрано зазвучали у її виконанні «Два кольори», «Я піду в далекі гори», «Чорнобривці»… Коли вслухаєшся в її тонкий, чистий та прозорий голос, де лише легкий акцент видає закордонну співачку, — кожного разу відкриваєш її по-новому, а її пісня надихає.


Pre-order