Антігона

Антігона

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

Одна з найпопулярніших п’єс античної драматургії сьогодні виявилась напрочуд актуальною. Чи можливо залишитись людиною у конфлікті Долі, Влади та Гордині? Чи може одна людина змінити навколишню ситуацію? Ми шукаємо відповіді разом із героями п’єси.

Виставу створено в рамках Міжнародного театрального проєкту спільно з грецькою компанією Art Syndicate та за підтримки Посольства Греції в Україні. Над роботою у проєкті брали участь як українські, так і грецькі митці. В своїй роботі міжнародна постановча група спробувала поєднати традиції давньогрецького театру, музики, українських сценічних традицій та сучасного європейського досвіду. Костюми, які є відголоском та даниною давньогрецькому костюму, створені та привезені відомим грецьким дизайнером-модельєром Ласкарісом Валаванісом. Композитор Володимир Дадикін, працюючи над музикою для вистави, використовував звучання автентичних музичних інструментів Давньої Греції.

Вистава брала участь у позаконкурсній програмі І Міжнародного театрального фестивалю камерних виставAndriyivskyFest та у XVII Міжнародному літньому театральному фестивалі Butrinti Summer Festival (м. Бутрінті, Албанія).


Pre-order