Джорж Гершвін

Джорж Гершвин четверг 27 сентября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Джордж Гершвін. Леденда в стилі блюз. Найкраще.

Його феномен у неймовірному поєдннні классики і джазу, європейських і афро-американських мотивів.

Син емігрантів з Одеси, він створив першу масштабну й досі неперевершену американську оперу «Поргі і Бесс», його «Рапсодія у стилі блюз» для фортепіано з оркестром перевернула американський музичний світ і по сьогодні є одним із найвідоміших хітів, а його супер-хіт Summertime тисячі разів на день звучить в усьому світі на різні голоси.

27 вересня 2018 найкраща професійна акустична зала України — Велика концертна Студія Будинку Звукозапису заповниться магічними, чарівними звуками його музики.

Відомий американський виконавець музики Дж. Гершвіна Володимир Зайцев (фортепіано), солісти Національної опери України — неймовірний Тарас Штонда, тендітні та вибухово пристрастні Тамара Калінкіна та Ксенія Бахрітдінова-Кравчук, симфонічний оркестр Українського радіо під орудою Володимира Шейка, зворушать, перенесуть вас у неймовірну атмосферу Америки кінця 30-х років минулого століття.

Чотири супер-хіти у одному концерті — «Рапсодія в стилі блюз», Варіації на тему " I Got Rhythm», найвідоміші фрагменти з «Поргі і Бесс» та сюїта «Америкацець у Парижі» , що започаткувала яскравий оркестровий «голлівудський» стиль — велика шана Великому Маестро Гершвіну та справжній подарунок слухачам!

Хочете драйву? ідеальної суміші симфоджазу і класики? екстравагантних мелодій, приправлених потужною експресією негритянських ритмів?!

Приходьте на концерт! Ви отримаєте справжню насолоду!

Чекаємо на вас у нашому музичному домі!


Предварительный заказ