ТНМК

ТНМК суббота 11 мая 19:00

11 мая
суббота, 19:00
Atlas
г. Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 37/41
700-1900 грн
Купить билет
До события осталось:
10 дней
21 час
18 минут

ТНМК

ATLAS

Київ 11 травня 2024 року


ГУРТ Танок на майдані Конґо З ВЕЛИКИМ КОНЦЕРТОМ В КИЄВІ



ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ТНМК?

  • Найвідоміший гурт в українському хіп-хопі.

  • Велика концертна програма з найкращих хітів та нових треків.

  • Безцінні емоції від зустрічі з кумирами


ТНМК З ВЕЛИКИМ КОНЦЕРТОМ В КИЄВІ

Гурт ТНМК вже протягом майже 30 років залишається лідером вітчизняної хіп-хоп сцени. ТНМК - основоположники цього жанру в Україні.

Музиканти продовжують дарувати всім свою перевірену роками творчість, сповнену драйву та фірмового міксу хіп-хопу, фанку, фолку та року. Неймовірно гармонійно ТНМК зазвучали навіть у симфонічному хіп-хопі.


Частина гурту сьогодні беруть участь у захисті свободи України від російських загарбників: Фагот – в добробаті «Реванш», бас-гітарист Костянтин Котя Жуйков – в Національній Гвардії України, гітарист Ярослав Верьовкін служить у морській піхоті. Інші учасники гурту – волонтери, працюють на тактичних напрямках.

В крайньому, як кажуть артисти, благодійному турі в ЄС, ТНМК проїхали 38 міст. В рамках цього туру гурт збирав на евакуаційні катери для ГУР МО України, а також прибуток від проданого мерчу перерахував на тактичні аптечки та наплічники.


УЛЮБЛЕНІ ПІСНІ ТА АТМОСФЕРА ЄДНАННЯ НА КОНЦЕРТІ ТНМК

Сьогодні в репертуарі команди Танок на майдані Конґо величезна кількість треків, що вже зайшли мільйонам українців. “Восени”, “Гранули”, Зроби мені хіп-хоп” - ці пісні співає вся країна. А нові хіти “Знайди мене” та “Легенди” вже полюбили як в Україні, так і за кордоном.

Ці легендарні пісні гурту прозвучать у крутому виконанні.

Під час концерту буде проведений благодійний аукціон та збір донатів на підтримку України.

Побачимось!


Предварительный заказ