Stand-Up в PMHUB

Stand-Up в PMHUB пятница 23 октября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

«Stand-Up в PMHUB»

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас і про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

23 жовтня, виступають:

·         ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого. Молодий сім’янин, якому за тридцять. Засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency».

·         СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української літератури та жіноцтва. Філолог, працює в IТ.

·         АНДРІЙ БЕРЕЖКО – переможець «Розсміши коміка» на «1+1», резидент «Гуднайт_клаб» на «1+1», учасник «Сomedy Батл» на «ТНТ».

·         СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – самотній вегетаріанець. Колекціонує зйомні квартири та міста.

·         КИРИЛО МАЗУР – наймолодший комік України, двічі переможець шоу  «Розсміши коміка», володар премії «Відкриття фестивалю» на українському фестивалі стендап-комедії.

·         АРТУР ПЕТРОВ – сценарист телевізійних проектів і кіно, батько двох дітей, учасник шоу «Комік на мільйон» на телеканалі ICTV.

Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.

УВАГА! Захід пройде з дотриманням санітарних норм. На вході вас чекає температурний скринінг та антисептик.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

 

 


Предварительный заказ