ROCK YOU! День AC/DC

ROCK YOU! День AC/DC суббота 25 июля 21:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

В альбому "Back In Black" високовольтних AC/DC ювілей - 40 років. Потужний..., яскравий… інакший...

Альбом, тираж якого зашкалює за 50 мільйонів примірників. Дивно, але в 1980-му він так і не дістався до першого місця, застрягши на 4 позиції хіт-параду Billboard. Проте як довго він був на цьому четвертому місці, зробивши всіх хіт-парадних чемпіонів!

У народі альбом називався «Дзвонами», у особливо просунутих - пекельними дзвонами. Цією подробиці було досить, щоб співрозмовник тут же зрозумів про який гурт і який саме альбом йдеться.

З перших же нот в голові малюється неймовірних розмірів дзвін, на дзвін якого нанизується перебір гітари, а кожен акорд другої гітари, здавалося, додавав тонни ваги цього звуку. Після - вступали бас з ударними, і ця звукова хвиля починає котитися на слухача якимось танком або катком для укочування асфальту. А потім раптом вступає голос з якоюсь прямо відчутною чортівнею в клекотливому в горлі вокаліста. Неймовірна річ, яка вибухала соло, від якого йшов мороз по шкірі. Ми тоді довго думали, як же це одна людина може співати таким різним голосом?

А потім друга пісня, яка спонукала ритм, вдавлювала педаль газу до упору. Shoot To Thrill - ідеальний другий номер для будь-якої концертної програми, коли роль першої пісні струсити публіку і змусити піднятися, а другої - зробити так, щоб вона вже не сідала. І далі альбом не відпускає, змінюючи ритмічні малюнки, темп, ні на секунду не скидаючи обертів, але постійно даруючи слухачеві нові відчуття.

Малкольм Янг якось розповідав, що група розміщає пісні на альбомі, ніби планується живий концерт, на якому публіка не повинна ні нудьгувати, ні відволікатися, а весь час бути «тут і зараз», в море року. Back In Black - ідеальний зразок цього підходу. Тому що за забійними What Do You Do for Money Honey і Givin 'the Dog a Bone йде розмірене і мінорна, але при цьому «котиться» Let Me Put My Love into You, а за нею - рубаний риф Back In Black, який з моменту появи не покидає різноманітні топи найбільших рифів всіх часів і народів.

Приходь 25 липня в Docker Pub на святковий концерт від гурту Rock YOU!

Два вокаліста - Роман Сорокін та Андрій Підгайний зададуть жару.


Предварительный заказ