QUEEN SYMPHONIC

QUEEN SYMPHONIC воскресенье 17 октября 19:30

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Queen Rock and Symphonic: відродження легенди

Головні хіти Queen у супроводі симфонічного оркестру пролунають у Палаці Україна 10 квітня

Вклад Queen у світову музику відзначено іменною зіркою на Алеї Слави в Голлівуді, титулом «найкращого британського гурту» від ВВС і місцем у Книзі рекордів Гіннеса за найдовше перебування в чартах Великобританії.

Про легендарний гурт знімають фільми, ставлять мюзикли та балетні рок-вистави. Проте найкраща змога відчути магію Queen і зараз — почути головні хіти наживо! Зробити це можна будет 10 квітня у Палаці спорту на концерті Queen Rock and Symphonic show.

Усіх учасників цього шоу особисто прослуховував і затверджував легендарний музикант, чиє ім’я занесено до Залу Слави рок-н-ролу, незмінний гітарист Queen Браян Мей. Понад 40 талановитих артистів, пройшли надскладний музичний кастинг і тепер готові відтворити незабутню магію звучання легендарного колективу.

У центрі уваги — чотири неймовірні вокалісти та потужний рок-гурт. Музиканти вже встигли відзначитися та проявити себе у всесвітньовідомому футуристичному мюзиклі «We Will Rock You», авторами якого є учасники Queen Браян Мей та Роджер Тейлор. Невіддільний елемент шоу — музичний супровід від симфонічного оркестру, завдяки якому буде відтворено оригінальні концертні аранжування Queen, а також еклектичність звучання пісень.

Під час концерту прозвучать найгучніші хіти Queen, серед них: Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Don’t Stop Me Now, Radio Ga Ga та багато інших.

З моменту прем’єри у 2000 році Queen Rock and Symphonic show вже встигли побачити сотні тисяч шанувальників легендарного гурту у всьому світі. Цієї весни відродити шалену енергетику та драйв, що панували на концертах Queen, зможуть і українські меломани.


Предварительный заказ