Оксана Білозір. «Народжена Україною»

Оксана Білозір. «Народжена Україною» вторник 06 июня 18:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

ОКСАНА БІЛОЗІР ПІДГОТУВАЛА ДЛЯ КИЯН НОВУ КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ - «Народжена Україною»!

06 червня в Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий Палац) відбудеться концерт Оксани Білозір, уславленої майстрині української пісні, Народної артистки, Міністра Культури та переконаного депутата-патріота.

Постать Оксани Білозір – це яскраве підтвердження відомої істини про те, що найбільш славетний життєвий шлях дістається людям, які впевнено пов'язали свою долю з долею своєї країни та своєї Нації. Україна та пісня в долі Білозір нерозривні, як дихання та удари серця. Одне доповнює інше, надаючи кожному слову та кожній інтонації чесну виразність, силу та красу. Такою співачка була завжди, але, звісно ж, велика війна пофарбувала її долю та сцену у нові кольори.

До програми, яку Оксана Білозір привезе увійшли і старі, давно відомі хіти, і нові пісні, народжені та записані вже у дні російської навали. «Україночка», «Горобина Ніч», «Українська душа», «Лелека» – навіть назви цих творів складаються у химерний вінок неповторної української краси, а на сцені велика співачка чарівним чином перетворює кожну з пісень на казку та виставу, чарівну історію кохання, віри та молодої відваги.

Чоловічу емоційність надає концертній програмі участі у ній особливого гостя, відомого співака, письменника та аналітика Ігоря Мізраха. Мізрах знає про війну не з телевізійних повідомлень, він пройшов оборону Києва, і ця відважна сторінка життя збагатила його творчість новими образами та інтонаціями. Ігор Аркадійович нещодавно представив національній аудиторії концертну програму «Сильні люди» та новий альбом українських пісень, а виразний дует Мізрах-Білозір сподобався та запам'ятався шанувальникам української естради з моменту його першої появи на пісенних майданчиках країни та Європи. Приїзду Народної артистки Оксани Білозір в обпалені війною Суми передував гастрольний тур низкою європейських країн, і не варто вимірювати цю подію колишніми, довоєнними уявленнями про сценічний успіх артиста.

Гастролі співачки — це громадянський вчинок, продиктований суворою реальністю української війни, і всі гроші, які вона заробила, пішли на потреби фронту і допомогу пораненим героям. Крім того, українські біженці, які знайшли притулок у європейських містах, отримали можливість почути рідне слово та відчути себе частиною великої української Сім'ї, а не розкиданими по чужині втікачами.

Тепер співачка повернулася на Батьківщину, і кожна її пісня сповнена вогню та ніжності, любові та віри, сміливості та краси. Можна по-доброму позаздрити сумчанам, які скоро зможуть відчути магію української пісні на концерті великої українки Оксани Білозір. Слухатимуть старі та нові хіти, підспівуватимуть народній артистці та відчуватимуть себе рідними дітьми великої Української Нації, що йде до перемоги та щастя крізь випробування та вогонь війни.

Чекаємо на вас 06 червня о 18:00 у МЦКМ (Жовтневий Палац) – найбезпечнішому концертному залі Києва, де завжди є СВІТЛО та позитивні емоції! Захід передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки!

На нижньому поверсі Жовтневого Палацу розташоване укриття.

У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення там, після чого концерт буде продовжено! Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 40 хвилин після її закінчення (але не пізніше 20:20).

Слава Україні!


Предварительный заказ