Louna (презентация нового альбома «Полюса»)

Louna (презентация нового альбома «Полюса») среда 28 ноября 20:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Восени в клубі 'Atlas LOUNA презентує свій новий альбом «Полюса»

LOUNA — це гармонійний симбіоз альтернативного металу і панк-року. Але музичний протест не прозвучить без гостросоціальних текстів, виконаних потужним голосом вокалістки групи Лусіне «Лу» Геворкян. І важко назвати більш підходящу групу, здатну запалити в кожному слухачеві необхідний вогонь перед затяжною і холодною зимою. 28 листопада LOUNA виступлять у столичному клубі «Atlas з презентацією нового альбому» Полюса «- не пропустіть самий драйвовий концерт осені 2018 года!
Три причини йти на концерт групи LOUNA

Нове покоління рок-музики: і LOUNA одні з найавторитетніших її представників. Вони відомі завдяки унікальній здатності поєднувати в творчості мелодійність і агресивність, а подано все це під гострим соусом міської лірики, натхненної великими письменниками двадцятого століття.

Творчість колективу: якщо ви не знайомі з дискографією гурту, то перед концертом обов’язково прослухайте її попередні альбоми: «Зроби Голосніше!», «Час X», «Ми — це Louna» і «Чудовий новий світ». Коли прийде час виходити на сцену, музиканти обов’язково зможуть здивувати слухачів і старими треками, і новим творчістю і божевільним кавером на «Громадянську оборону».

Новий альбом: «Полюса» для LOUNA став п’ятим за рахунком студійним альбомом, роботу над яким музиканти довгий час зберігали в таємниці від сторонніх очей і вух. В результаті ми отримали міцну і витриману в усіх сенсах пластинку, що зберегла фірмові переваги гурту: драйв, чесність і потужну енергетику. У порівнянні з дебютним альбомом «Зроби Голосніше!» LOUNA подорослішала і стала більш впевненою в собі, але стежити за їх творчими експериментами все так само цікаво!


Предварительный заказ