Іво Бобул

Іво Бобул суббота 23 февраля 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Досвідчений музикант, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, а й живе нею, і просто чесна, відверта людина, яка усвідомлює всю відповідальність перед публікою, — таким Іво Бобула знають тисячі прихильників!!! Іво Бобул є автором багатьох музичних творів, які стали скарбом для української культури!

Співак продовжує свій творчий шлях і дивує нас новими піснями та новими проектами. Концертні програми «Liberta», яка була представлена артистом в 2015 році, в 2016-му році «Про любов…», а в 2017-му- програма з ліричною назвою «Бо ти одна…», — збирають повні зали відданих шанувальників творчості Маестро! Співак надихає своєю творчістю і молодих артистів! Серед них — талановита співачка Анастасія Лавриненко, натхненна своїм наставником, в цей вечір співатиме на одній сцені з Іво Бобулом!

Кожний виступ Іво Бобула на Головній сцені країни — це вибух справжніх емоцій, наповнених щирістю та любов’ю!

Спеціальний гість концертної програми — Квартет «Гетьман»!

Не пропустіть яскраву подію! На Вас чекають: неповторна атмосфера щирого спілкування, живий звук, чоловічий голос номер один, якому підвладні всі музичні стилі, та енергетика, яка нікого не залишить байдужим!!!


Предварительный заказ