II ТУР ВІДКРИТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ МОЛОДИХ СКРИПАЛІВ "MAESTRO DELL` ARCO"

II ТУР ВІДКРИТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ МОЛОДИХ СКРИПАЛІВ "MAESTRO DELL` ARCO" суббота 03 июня 16:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»
ІІ ТУР
 
І ВІДКРИТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ
МОЛОДИХ СКРИПАЛІВ «MAESTRO DELL’ARCO»
 
Мистецько-концертний центр імені Івана Козловського радо запрошує своїх постійних прихильників та шанувальників класичної музики приєднатися до фестивального дійства і відвідати публічні прослуховування конкурсних виступів фіналістів І Відкритого всеукраїнського фестивалю- конкурсу молодих скрипалів «Maestro dell’Arco».
 
Одне із завдань Фестивалю-конкурсу – виявлення, підтримка і допомога в реалізації творчого потенціалу найбільш обдарованих молодих виконавців. Тож ми тішимося з того, що наш перший Фестиваль-конкурс зібрав юні українські обдарування не тільки з Півдня, Заходу і Центру України, але й з Брюсселя і Лондона. До них долучилися молоді іноземні колеги з Польщі, Сінгапура, Великої Британії, Нідерландів, Туреччини і Японії – міжнародний формат згуртував молодих музикантів заради вічного мистецтва, заради миру
і єднання!
 
Оцінюватимуть віртуозну майстерність конкурсантів високопрофесійні члени журі із світовими іменами.
 
У виконанні наших конкурсантів Ви почуєте прекрасну музику, створену композиторами Л. Бетховеном, Я. Сібеліусом, А. Дворжаком, К. Сен-Сансом, Й. Брамсом, М. Брухом, К. Шимановським, Г. Венявським, С. Борткевичем, Е. Корнгольдом.
Тож, завітавши до нас у цей вечір, Ви матимете чудову нагоду побачити таїнство сходження крутими сходинками до майбутнього успіху і всесвітньої слави музикантів-початківців, і хто знає, може ми станемо свідками народження нових світових зірок!
 
Тривалість: 2 год 30 хв.(з антрактом)
 
У залі театру – вільна посадка, тому Ви можете обрати найзручніше для Вас місце.
 
Шановні глядачі, МКЦ ім. І. Козловського має свою особливість: сцена та глядацький зал – це єдиний простір, тому вхід до залу після 3-го дзвінка та під час роботи журі Фестивалю-конкурсу неможливий.

Предварительный заказ