Hammali & Navai

Hammali & Navai воскресенье 28 октября 20:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

HammAli & Navai — російський реп-гурт, що складається з двох учасників азербайджанського походження — Олександра Алієва, який виступає під сценічним псевдонімом HammAli і Наваї Бакірова, який виступає під псевдонімом Navai.

Олександр Алієв та Наваї Бакіров азербайджанського походження, у наш час проживають в Росії, виконують пісні російською мовою. Їх сингл «Пустите меня на танцпол», випущений 8 березня 2018 року, у мережі YouTube станом на кінець червня 2018 року має більше 26 млн переглядів.

Перша спільна пісня HammAli & Navai «День в календаре» була записана у червні 2016 року[2]. У січні 2017 року випущено пісні «Летать не хочу» та «Любовь-простуда», а менш ніж через місяць — «Ти моя химия», яка увійшла в 20-ку найпопулярніших пісень Росії[3]. Ще через місяць відбулася прем’єра пісні «Память не разрушить», а у квітні 2017 року — «Вместе летать», записаний спільно з азербайджанським реп-виконавцем &action=edit&redlink=1»>BahhTee (Бахтіяр Алієв), а у травні — «Привет, ну как ты там вообще?». У грудні 2017 року відбулася прем’єра треку «Задихаюсь», а на початку 2018 року було знято відеокліп на пісню «Хочеш я к тебе приеду», а 23 лютого 2018 року в мережі Інтернет відбувся реліз пісні «Ноти».

У березні 2018 року відбулася прем’єра дебютного студійного альбому дуету «Janavi», який містив 9 треків. На підтримку першого альбому, HammAli & Navai запланував концертне турне містами Росії, яке триватиме з квітня по вересень 2018 року.


Предварительный заказ