Історії кохання для дорослих

Історії кохання для дорослих четвер 17 вересня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

«Історії кохання для дорослих» 

Спектакль поставлений у жанрі кабаре-комедії, популярному в Європі. Шість новел за мотивами твору польського драматурга Збігнєва Ксьонджика. Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жила. Спектакль поставлений двома мовами – українською та російською. «Історії кохання для дорослих» – це відверті розмови на інтимні теми. Вистава змусить глядача не тільки сміятися до сліз, але і задуматися про те, що відбувається в його житті і сім'ї.

 У виставі беруть участь метри української сцени – народні артисти України: Олексій Вертинський, Людмила Смородина й Анатолій Гнатюк. Актриса Ксенія Вертинська грає чарівну студентку, яка приходить складати залік за допомогою спокушання викладача.

Усі історії для дорослих – це діалоги про ЦЕ. Адже відверто ЦЕ вголос готовий обговорювати далеко не кожен. А уявіть – привселюдно зі сцени. Та ще й уперше в житті!

Так-так, спектакль «Історії кохання для дорослих» – акторський дебют для відомого українського бізнесмена, письменника і найекстравагантнішого Гаріка Корогодського.

Також у цій виставі грає лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин. Ми знаємо, як він вміє проникливо співати про любов! Тепер він про неї заговорив, та так, що виникає відчуття, ніби головний герой і є Валерій, з усіма комплексами і прагненнями свого героя.

Грає у виставі і відома телеведуча Яніна Соколова. Не дуже щаслива в шлюбі дружина, повія, спрагла до любовних пригод жінка – кожна з ролей вдалася Яніні на славу.

Музичний супровід: піаніст Юрій Звонар, що володіє неабиякими акторськими здібностями.

Продюсер: Слава Жила.

2 дії з антрактом (тривалість 2 години).


Попереднє замовлення