Злата Огневич

Злата Огневич четвер 18 жовтня 20:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Найкращі українські вокалісти у супроводі джазового оркестру і десятки світових хітів під новим кутом! Caribbean Club Concert Hall представляє новий масштабний проект, якому немає аналогів в Україні — музичне шоу STAR & ORCHESTRA!

18-го жовтня ми відкриваємо осінню серію концертів виступом неймовірної Злати Огнєвіч!

Кожне шоу — це новий зірковий вокаліст та особлива програма, де знайдеться місце фанку, свінгу, ритм-енд-блюзу і, звичайно ж, джазу. І все це у нових оркестрових аранжуваннях.

На STAR & ORCHESTRA ви перенесетеся в еру біг-бендів, еру багатих джазових гармоній, свінгових танців і знаменитих керівників оркестрів Бені Гудмена і Томмі Дорсі.

18-го жовтня на сцену з джазовим оркестром вийде чарівна Злата Огнєвіч.

Вона виконає улюблені композиції Елли Фіцджеральд, Арети Франклін та Етти Джеймс. Не обійдеться й без пісень з репертуару самої Злати, які цього вечора зазвучать по-новому.

«Я обожнюю джазову музику за те, що ніколи не знаєш, що буде далі. Мій концерт — своєрідний триб’ют джазу, тій музиці, яка виховала в мене музичний смак і навчила думати над тим, як і що я співаю. Ви почуєте вже відомі джазові стандарти, я впевнена, що серед них будуть і ваші улюблені пісні. Також ми готуємо з оркестром і деякі мої композиції, які прозвучать на цьому концерті по-новому, в чомусь навіть незвично. Я з великим нетерпінням чекаю цього вечора! Як сказав Луї Армстронг: „Те, що ми граємо, і є саме життя“!», — розповідає про шоу співачка.

Вишукана кухня, затишна атмосфера і музика, від якої перехоплює подих, додаються. Бажаний вечірній дрес-код.

Чекаємо вас 18-го жовтня на грандіозному шоу STAR & ORCHESTRA!


Попереднє замовлення