«Жізель» Київ Модерн-балет Раду Поклітару

«Жізель» Київ Модерн-балет Раду Поклітару субота 24 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

«У цю сучасну версію класичного балету я вклав усю свою любов до першоджерела. Вдихаючи нове хореографічне життя в музику Адана, я відчував неймовірне творче піднесення. Моя Жізель — не мила пейзанка, а знедолене дитя великого сучасного міста. Як і її класичний прототип, вона мріє про справжню велику любов. Дівочі мрії руйнуються, коли Жізель зіштовхується з прірвою, що ділить наш світ на багатих і бідних. Однак, на відміну від своєї попередниці, в сучасній версії Жізель не отримає блаженний відхід до ідеалізованого світу покійних душ. На неї чекає справжня безвихідь. Маленька дівчинка з околиці міста, Жізель намагатиметься залишитися людиною, незважаючи на випробування, які випадають на її долю. Моя Жізель відчайдушно бореться за своє право любити й бути коханою. І хоча, ця історія закінчується трагічно, глядач віритиме в силу людського Духу, який підносить нас в години найважчих ударів долі», — Раду Поклітару

Здійснити проект вдалося завдяки допомоги мецената Людмили Русаліної

За період існування театру «Київ Модерн-балет» було створено 16 одноактних та 5 повнометражних балетів. Театр отримав 5 премій «Київська пектораль» за кращі вистави року.

Колектив успішно гастролював у Франції, Іспанії, Нідерландах, Бельгії, Португалії, Румунії, Китаї, Таїланді, Білорусії, Молдові, Південній Кореї, Естонії та в багатьох містах України.

Балет на 2 дії, на музику Адольфа Адана

Постановний склад:

  • Лібрето, хореографія, постановка — Раду Поклітару
  • Сценографія — заслужений діяч мистецтв України Андрій Злобін
  • Художник костюмів — Ганна Іпатьєва
  • Художник принтів до костюмів — Микола Гончаров

Попереднє замовлення