Зимова країна на ВДНГ. Замок крижаних скульптур

Зимова країна на ВДНГ. Замок крижаних скульптур неділя 10 березня 10:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Цього сезону у найзагадковішому «Замку Крижаних Скульптур» оселяться казкові герої з мультфільмів студії «Анімаград», що входить до складу FILM.UA Group. Тут гостей зустрічатимуть чарівна душа лiсу Мавка і її коханий Лукаш, мавчин друг Котожабик Квусь, Водяник та Лісовик, кмітлива Ескімоска та її друзі, мандрівний артист Руслан та його наречена — донька київського князя Міла, веселий Хом’як Вінницький і безліч інших казкових істот! Усі — виготовлені з льоду у повний зріст та максимально реалістичні.

Дивно, але від цього крижаного Королівства не віє холодом. Швидше, ти знаходишся в затишній зимовій казці, серед улюблених героїв і ідеальних форм.

Але ця краса, на жаль, не вічна. Для того щоб сповна насолодитися чарами зимової пори, зробити фотографії в унікальному замку і як слід розглянути крижані шедеври мистецтва, подаровані самою природою, є не так багато часу. А ще потрібно виділити пару хвилин для з’їздів з двадцяти метрової льодникової гірки, яка також знаходиться прямо всередині замку! Адже придбавши квиток до Замку ви отримуєте й можливість безлімітних спусків!


Попереднє замовлення