X пісенний фестиваль «Родина» ім. Назарія Яремчука

X пісенний фестиваль «Родина» ім. Назарія Яремчука четвер 30 листопада 18:30

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

30 листопада 2017 року, в Києві, в Палаці «Україна» відбудеться щорічний Пісенний фестиваль «Родина» імені Назарія Яремчука, в якому візьмуть участь провідні зірки та колективи української естради.

Ім’я видатного співака Назарія Яремчука — це ціла епоха в українській естраді. Його образ завжди асоціювався із справжнім українцем, для якого найважливішим були родина і Батьківщина. Про доброту, справедливість, високі моральні якості співака ходили легенди, а його талант назавжди вивів його в число перших у вітчизняній естраді. Не зважаючи на те, що Назарій Яремчук пішов з життя, його творчість викликає інтерес у прихильників українського мистецтва. Такі пісні, як «Червона рута»,«Стожари»,«Водограй» і досі залишаються найвідомішими, візитною карткою нашої естради у світі.

У назві фестивалю «Родина» закладені його ідея та зміст, бо саме родина у всій багатозначності цього слова була основою творчості і життя незабутнього Назарія Яремчука і є знаковим поняттям українського суспільства, адже власне з міцної родини складається Україна.

Впродовж 10-ти років Пісенний фестиваль «Родина» імені Назарія Яремчука вже став своєрідною візитною карткою українського пісенного мистецтва, адже метою фестивалю є насамперед популяризація сучасної національної пісенної культури та передача естафети мистецтва Назарія Яремчука його послідовникам для збереження духовності в суспільстві.


Попереднє замовлення