Вій

Вій вівторок 14 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Вперше у Києві! 14 листопада 2017 на сцені Київського національного академічного театру оперети мюзикл за мотивами повісті М. В. Гоголя «ВІЙ» .

Цього вечора ви побачити один з найбільш таємничих та захоплюючих сюжетів класичної літератури за участю більш ніж 50 професійних виконавців. Театральний хіт, з масштабними костюмованими сценами, танцями, піснями, дуже складними видовищними трюками та спецефектами, який більше 12 років збирає аншлаги та є переможцем щорічного конкурсу досягнень в галузі культури і мистецтв у номінації «краща вистава року» 2005року.

Кожний шанувальник мистецтва має побачити це своїми очима, занурити в містичні події часів Гоголя, відчути справжній дух та культуру простого люду.

Три ночі в зловісної занедбаній церкві, біля труни відьми належить відстояти головному герою вистави — Хомі, і кожна наступна ніч буде страшніше попередньої… Але, як і в повісті Гоголя, страшні містичні сцени перемежовуються відчайдушно-веселими й життєрадісними замальовками українського козачого побуту. А несподіваний фінал вистави здивує навіть тих, хто знає повість Гоголя напам’ять… «ВІЙ» — це видовище з великої літери, яке Ви повинні побачити!


Попереднє замовлення