ВІДЬМА

Відьма субота 20 січня 16:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

The Academy of Performance Art by Dim Amor Academy Theatre

Вистава «Відьма» це сучасна постановка класичного твору українського класика, Миколи Гоголя, вистава «Відьма» поставлений за мотивами містичною повістю «Вій».

«Відьма» це вистава в русі без слів, але при цьому Ви почуєте наші думки. Проект спеціально розроблений і адаптований на українського глядача і буде проходити на українській мові.

Дії відбуваються в середині 18 столітті, в селі Духанiвка, що не неподалік вiд міста Конотоп, (Сумської обл).

У перше глядачі відвідають містичний спектакль і познайомляться з силою Вія. Вистава підкріплена цікавими спец ефектами і в той же час мінімізує декорації, та, звичайно, сама історія не дасть глядачеві відірватися від сцени.

Протягом всієї п’єси глядачі будуть невід’ємною частиною вистави, стане по справжньому страшно. Публіка зможе відчути жах Сатани.

Ми всі будемо свідками відспівування відьми і спокушання священика, режисер покаже глядачеві, що від добра і зла один крок, і світ може змінитися в будь-яку секунду.

Священик молодий чоловiк не встоїть перед чарами відьми і продасть свою душу дияволу, і порадує зло і ненависть.

Нагадаємо, спектакль поставлений за мотивами Вія, але ми представимо Вам наше бачення нечистої сили.

Протягом всієї вистави ми спробуємо донести до глядача, що саме зло править світом, але при цьому добро набагато сильніше.

Ми відкриваємо Вам частину історії, але при цьому є багато загадок і сюрпризів, запрошуємо Вас відчути разом з нами всі секрети повісті, пережити відспівування новопреставленої відьми і станемо свідками продажу душі.

При цьому потрібно пам’ятати, що все це міф і фантазія…, але все міфи були народжені на реальних подіях.

Вистава вже проходила в Києві в театрі ім. Лесі Українки і глядачі зверталася з проханням привезти виставу ще раз. Минулої осені прем’єра була в Києві, після цього трупа поставила цей спектакль в Берліні і в Софії.

Спектакль розрахований на глядача 16+.
Режисер: Дим Амор.
Актори: Таль Татяна Мехiн, Пауло Маура.
Балет академії театрального мистецтва.
Хореографи: Шімріт Малюль, Йосеф Алон.


Попереднє замовлення